Med skälvande hjärtan

Omslag

Med skälvande hjärtan är en liten hyllningsbok till hästen. Här hittar du Tittis texter och Marias form tillsammans med fotografier av Klara Knutsson.

”En bok att bära med sig i väskan eller fickan och ta upp på bussen eller fikarasten för att läsa några avkopplande och tankeväckande rader.”
/Britt Ledberg, Häst & Ryttare nr 5 2015


 

Bakgrund
I maj 2014 invigdes utställningen ”Häst säg mig vem du är!” på Bohusläns museum. Utställningen ville beskriva hästen och hästens relation till människan utifrån hästarnas egen synvinkel. Under perioden 6 juni – 1 november 2015 visades utställningen i en anpassad form på Västerbottens museum i Umeå.

Starka texter
Många besökare berördes starkt av texterna i utställningen och frågade efter dem i museets butik. Därför har vi gjort en liten bok där de lyriska huvudtexterna kombineras med nytagna fotografier.

Format och pris
Boken är i det behändiga formatet 150×90 mm och innehåller 32 sidor. Omslaget är i färg, inlagan svartvit. För enskilda läsare kostar boken 49 kr inkl. moms, exkl. porto. Intresserade återförsäljare ombeds höra av sig; våra kontaktuppgifter finns här.

Smakprov
Recensioner

Beställ dina exemplar av ”Med skälvande hjärtan” med vårt formulär,
betala med swish eller mot faktura.

Eller beställ och betala direkt via PayPal här:


Antal